Miehet voivat erittäin hyvin parantaa siittiöidensä laatua ja siten huomattavasti lisätä kumppaninsa raskaaksitulon todennäköisyyttä. Tässä 10 huomioitavaa vinkkiä miehille:

  1. Vältä alkoholia: Jo pienikin määrä alkoholia vähentää siittiöiden määrää.
  2. Lopeta tupakointi. Nikotiini paitsi vaurioittaa verisuonia, on myös kallista. Se vähentää myös siittiöiden määrää ja heikentää niiden liikkuvuutta.
  3. Vältä huumeita: Huumeet, kuten kannabis, vaurioittavat siittiöitä jo pieninäkin määrinä. Isäksi haluan on siis syytä pysyä erossa huumeista.
  4. Ympäristömyrkyt: torjunta-aineet, hyönteismyrkyt, raskasmetallit ja kemikaalit vaurioittavat perimää. Vältä kontaktia niihin!
  5. Rentoutuminen: Uupumus ja väsymys, esim. stressi työssä, vähentävät seksihaluja. Sen vuoksi ei kuitenkaan heti kannata irtisanoutua. Mutta ehkä on hyvä ottaa hieman rennompi asenne.
  6. Seksiä aamulla: Paras vuorokaudenaika olla sukupuoliyhteydessä on aamuisin. Sillä tutkimusten mukaan siittiöiden määrä on aamuisin korkeampi kuin iltaisin.
  7. Ravitsemus ja laihduttaminen: Laihduttamiseen ei tulisi ryhtyä liian radikaalisti. Yksinkertaisten hiilihydraattien kuten valkoisten jauhojen ja sokerin välttäminen on hyvä keino. Sen sijaan proteiinit, aminohapot, vitamiinit ja hivenaineet ovat erittäin tärkeitä siittiöiden kehitykselle.
  8. Pyöräily: Harrasta mieluummin jotain muuta urheilulajia. Satulalla istuminen nostaa lämpötilaa ja lisää iskuja miehen herkillä alueilla. Urheilu on hyväksi, mutta pyöräily ei ole lapsista haaveilevalle paras laji.
  9. Matkapuhelimet: Käytä vapaasti matkapuhelinta, mutta älä pidä puhelinta housuntaskussa. Unkarilaisessa tutkimuksessa on nimittäin saatu selville, että päälle kytkettyä matkapuhelinta housuntaskussaan pitävien miesten ejakulaatissa oli huomattavasti vähemmän siittiöitä.
  10. Täydennä ruokavaliotasi tärkeimmillä hivenaineilla, aminohapoilla ja antioksidanteilla. Tänne olemme koonneet tietoa siitä, miten ne voivat tehokkaasti parantaaa siittiöiden laatua. Valikoiman suositeltavia tuotteita löydät täältä.
Share and help your friends!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr